Winkelwagen

Gratis verzending vanaf € 100,00

Meest gestelde vragen beantwoord

Bestellen en verzenden

Voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden (behalve op maandag). De meeste pakketjes worden dan ook de eerstvolgende werkdag bezorgd binnen Nederland. Uiteraard kan het zijn dat er bij Post NL vertraging kan zijn door drukte. 

Klik op ‘Mijn Account’ in het menu. Hier heb je de mogelijkheid om een account aan te maken. Dit kan tevens worden gerealiseerd tijdens het afrekenen van je bestelling. 

Het wijzigen van je bezorg of factuuradres kan via het ‘Mijn Account Dashboard’ of op de afrekenpagina.

Ja. Je krijgt een track en trace code bij het verzenden van je bestelling. De bestellingen worden verzonden via My Parcel, een partner van Post NL. 

Wij slaan uitsluitend gegevens op voor orderverwerkingsdoeleinden óf het optimaliseren van onze dienstverlening. Lees hier meer over in ons privacy beleid.

Een ieder die besteld krijgt een factuur per e-mail opgestuurd. Deze is tevens voorzien van een BTW specificatie.

Niet tevreden? Geld terug.

Retourverwerking

Niet goed, geld terug. Binnen 14 dagen kan je jouw bestelling opsturen naar de winkel of het product ruilen / retourneren in de winkel. Let op, de verzendkosten voor de retour zijn voor de koper.

Je kan deze terugsturen naar de winkel of fysiek komen ruilen / terug brengen. Als Glass Studio een verkeerd product opstuurt zullen we ook de retour kosten vergoeden.

Je kan het product sturen naar de winkel of fysiek komen brengen. Uiteraard vergoed Glass Studio de kosten van het retour sturen als het om een defect product gaat. 

Afhankelijk. De bestellingen bij Glass Studio worden automatisch verwerkt via de webshop en vervolgens ingepakt in de winkel. Indien een bestelling al is verstuurd is annuleren niet mogelijk, wél kan je het product altijd retourneren. 

Retourneren in 14 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 14 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa